Pracujete v jednom zo segmentov online marketingu? Musíte sa sústrediť na rozpracované projekty, byť inovatívny, kreatívny, vybudovať brand, nastaviť persóny, byť dobrý v organike, mať fungujúce kampane, reportovať klientovi a sledovať pritom všetky zmeny a trendy?  Inšpirujte sa na jednej z marketingových konferencií, ktorých sa v Európe koná neúrekom. Na ktorú sa vyberiete? 

Prehľad marketingových konferencií v EU

PodujatieDátum konaniaMiesto konania
Czech On-line Expo22. – 23. február 2023Praha
Search Marketing Expo (SMX)15. – 16. marec 2023Mníchov
Friends of Search Fest23. marec 2023Amsterdam
Digital City Festival27. – 31. marec 2023Manchester
SEO Restart30. marec 2023Praha
BrightonSEO20. – 21. apríl 2023Brighton
Lead Generation World London9. – 10. máj 2023Londýn
Reshoper17. máj 2023Praha
Rheinwerk Online Marketing Konferenz15. – 17. máj 2023Kolín nad Rýnom
Marketing Business Summit19. – 20. máj 2023Miláno
Digital Marketing Live8. jún 2023Amsterdam
Growth Marketing SUMMIT 202322. jún 2023Frankfurt nad Mohanom
DigiMarCon Europe8. – 9. september 2023Amsterdam
DMEXCO 20. – 21. september 2023Kolín nad Rýnom
Marketing RULEZZ22. november 2023Bratislava

 

Czech On-line Expo, Praha (CZ), 22.-23. február 2023

Najväčší český e-commerce festival, ktorý pozostáva zo 17 tematických konferencií na rôzne témy v 8 prednáškových sálach. Tešte sa na bohatý program z oblasti SEO, marketingových stratégií a e-mail marketingu a skvelých rečníkov z online prostredia. V Prahe tento rok vystúpi ako 100 rečníkov a uvidíte viac ako 100 vystavujúcich firiem. Je to už 4. ročník najväčšieho českého veľtrhu pre online business a e-commerce. V roku 2023 organizátori očakávajú viac ako 7 000 návštevníkov. Ani vy tu nemôžete chýbať. Nájdete tu totiž aj Freelance zónu s desiatkami konzultantov.

Czech On-line Expo konferecencia v Prahe

Zdroj: https://www.facebook.com/swisspointeu/

Search Marketing Expo (SMX), Mníchov (DE), 15.-16. marec 2023

Chcete byť súčasťou najväčšej európskej konferencie o marketingu vo vyhľadávačoch na prelome storočí? Navštívte Mníchov. SMX každoročne pomáha tisíckam SEOčkárov a markeťákom uspieť v divokých vlnách konkurencie, ktorá sa tiež usilovne snaží o prvé priečky. Musíte preto byť vždy o kúsok vpred. Práve tu vás čaká množstvo prednášok, školení a užitočných rád od tých najpovolanejších. SMX vám ponúka riešenia a inšpiráciu, ako byť vo svojej práci lepší, neplytvať zdrojmi, peniazmi  ani časom a rozumieť zákazníkom viac ako kedykoľvek predtým. Získajte taktiky, stratégie a nástroje na úspešné splnenie svojich úloh a neustále zvládanie nových výziev. SMX je konferencia pre marketing vo vyhľadávačoch (SEO a SEA) v regióne DACH je príležitosťou, ktorú si jednoducho nemôžete nechať ujsť.

SMX konferencia v Mníchove v roku 2023

Zdroj:  https://smxmuenchen.de/en/

Friends of Search Fest, Amsterdam (NL), 23. marec 2023

Tento rok slávi medzinárodný festival v Amsterdame 10. výročie. Tu nesmiete chýbať! Už v marci čaká na návštevníkov festivalu oslnivý celovečerný program, dokonca aj s hudbou a jedlom. Vystúpia medzinárodne uznávaní rečníci, odovzdajú sa prestížne ocenenia a čaká na vás aj veľkolepá after party. Pripravte sa na množstvo svižných prednášok z úst tých najpovolanejších. Exkluzívne informácie o SEO, E-commerce, PPC a mnoho ďalšieho. Návšteva Friends of Search Fest je skrátka príležitosť pre každého špecialistu na vyhľadávanie, ktorý to so svojou profesiou myslí vážne. Na svoje si tu prídu SEO špecialisti, copywriteri, vývojari, ale aj iní marketingoví špecialisti. Ak sa čo len trochu pohybujete okolo digitálneho marketingu, určite sa tu dozviete množstvo zaujímavých informácií.

Pozvánka na Friends of Search Fest v Amsterdame

Zdroj: https://friendsofsearch.com/nl/

Digital City Festival, Manchester (UK), 27.-31. marec 2023

Každoročná séria podujatí, na ktorých sa stretávajú predstavitelia digitálnej komunity, aby sa navzájom inšpirovali. Koná sa v Manchesteri a v jeho blízkom okolí od 27. do 31. marca 2023. Jej súčasťou sú kultúrne podujatia, výstavy, networking a stretnutia s osobnosťami z marketingovej brandže. Digital City Festival sa každoročne zaoberá najväčšími výzvami, ktorým dnes čelí technologický a digitálny sektor. Počas 7 dní sa návštevníkom prihovoria mnohí odborníci, ktorí budú riešiť najväčšie témy digitálneho sveta a o svoje neoceniteľné poznatky sa môžu podeliť aj s vami. Môžete stretnúť lídrov a tvorcov z celého digitálneho, technologického a marketingového sektora. Diskutujte o globálnych problémoch, ako je zmena klímy a digitálna transformácia, alebo o nových technologických aplikáciách digitálneho marketingu.

Digital City Festival v Manchesteri v marci 2023
Zdroj: https://creativeresource.co.uk/event/digital-city-festival-2023

SEO Restart, Praha (CZ), 30. marec 2023

Už o chvíľu to vypukne. Celodenná konferencia o vyhľadávaní v roku 2023 pre prevádzkovateľov webov, majiteľov e-shopov, marketingových manažérov, analytikov, online markeťákov a agentúrnych i freelance konzultantov doslova za rohom, v Prahe. Radek Kuper, PPC špecialista porozpráva o tom, ako využiť GA4 pre SEO, webový konzultant a SEO špecialista Zdeněk Nešpor vás zoznámi s tzv. titánskymi webmi a Václav Brynzda sa zamyslí nad tým, ako sa v roku 2023 zmení linkbuilding a marketingové stratégie. Rečníkov stále pribúda. Program bude naozaj bohatý a ak chceš v Kine Dlabačov, kde sa konferencia koná byť aj ty, určite sa zaregistruj. Bude to stáť za to.

Marketingová konferencia SEO Restart v Prahe 2023

Zdroj: https://ebrana.cz/blog/seo-restart-2022-ebrana-review

BrightonSEO, Brighton (UK), 20. – 21. apríl 2023

Pre všetkých, ktorí sa angažujú v SEO oblasti, ale aj pre PPC špecialistov je určená marketingová konferencia v Brightone. Jej návštevníci sa môžu tešiť na sériu školiacich kurzov od najlepších rečníkov vo svete organického vyhľadávania. Máte príležitosť zúčastniť sa konferencie s prednáškami od niektorých z najlepších svetových marketingových odborníkov na vyhľadávanie, stretnúť kolegov z viac ako 100 krajín a zúčastniť sa školiacich workshopov, konferencií na špecializované témy, spoločenských podujatí a mnohých iných akcií. Určite aj vy zaradíte BrightonSEO medzi najlepšie, najpopulárnejšie a najuznávanejšie konferencie o vyhľadávaní na svete. Pripravená je aj online verzia, a to v dátume od 4. do 5. mája 2023.

Zdroj: https://www.youtube.com/watch?v=cJkP0leKJis&t=3s

Lead Generation World London, Londýn (UK), 9. – 10. máj 2023

Svetová konferencia výkonného marketingu v Londýne spája najbystrejšie mysle v odvetví a tých, ktorí chcú zlepšiť svoje kampane na generovanie potenciálnych zákazníkov. Chcete sa dozvedieť o tejto téme viac? Zaznačte si do kalendára 9. – 10. máj 2023. Dozviete sa niečo o tom, ako používať vysoko cielený a dômyselný obsah na získavanie potenciálnych zákazníkov. Chcete vedieť, aké sú tohtoročné nákupné trendy alebo ako si urobiť landing page, aby bola čo najefektívnejšia? To a ešte oveľa viac ponúka marketingová konferencia v Londýne.

Marketingová konferencia Lead Generation World v Londýne

Zdroj: https://www.contactstate.com/blog/contact-state-at-lead-generation-world-london

Reshoper, Praha (CZ), 17. máj 2023

V polovici mája sa v Prahe na veľtrhu stretne viac ako 4000 majiteľov e-shopov, marketérov a networkujúcich. Budete tu aj vy? Viac ako 100 vystavovateľov z Česka i zo zahraničia si pre vás pripravilo zaujímavý obsah a výhodné ponuky spolupráce. Na pódiu uvidíte až 25 odborníkov z oblasti e-commerce. Radi vám poradia aj v poradenskej zóne, ktorú tu pre vás tento rok pripravili. Veľtrh Reshoper prepája majiteľov e-shopov a dodávateľov e-commerce služieb a nástrojov. Do ktorej skupiny patríte vy? Každopádne, môžete sa tešiť aj na unikátne prednášky, bohatý catering a večernú after party.

Expo a konferencia pre e-commerce komunitu Praha 2023 Reshoper

Zdroj: http://2022.reshoper.cz/

Rheinwerk Online Marketing Konferenz, Kolín nad Rýnom (DE), 15. – 17. máj 2023

Rheinwerk Online Marketing Konferenz predstaví nové stratégie, techniky a trendy pre všetkých marketérov, ktorí chcú mať prehľad. Získate nové poznatky, spoznáte nové stratégie a osvojíte nové techniky. Prelúskate mnohé marketingové témy. Naučíte sa, ako sa stať ešte lepším marketérom. Získate cenné informácie o všetkých disciplínach online marketingu a overíte si vedomosti v praxi vo workshopoch. Tri dni online marketingu vás prenesú do úplne inej reality. Ponoríte sa do tém ako sú marketingové stratégie, content marketing, SEO, storytelling, webová analýza a podobne. Všetko vás to budú učiť profesionáli v odbore. Získate tak aj  praktické poznatky o reklamách, obsahu, SEO a analytikách. Môžete ich okamžite využiť vo vašich projektoch.

Rheinwerk Online Marketing Konferenz v Kolíne nad Rýnom 2023

Zdroj: https://www.rheinwerk-konferenz.de/

Marketing Business Summit, Miláno (IT), 19. – 20. máj 2023

Horúce a vždy aktuálne témy ako SEO a content, analytika, e-commerce, motivácia a mnoho  ďalšieho vás čaká na Marketing Bussiness Summit v Miláne. Táto konferencia svetového mena je určená pre marketingové agentúry, odborníkov z marketingovej branže, ale aj pre podnikateľov, ktorí chcú posunúť svoj biznis  a pochopiť ako to celé funguje, rovnako ako pre vývojárov a adminov. Ak sa teda už dlho pohybujete v oblasti digitálneho marketingu, ale výsledky nie sú také, ako by ste očakávali, v Miláne by ste určite nemali chýbať. Pochopíte, prečo sa vaša spoločnosť, značka či podnikanie nerozvíja, hoci do nej investujete nemalé peniaze. Podporíte svoje podnikanie, naučíte sa stratégie, získate návody a osvojíte si praktické metódy digitálneho marketingu, ktoré môžete ihneď aplikovať vo vašom biznise.

Marketing Business Summit 2023 v Miláne

Zdroj: https://www.insidemarketing.it/evento/marketing-business-summit-2023/

Digital Marketing Live, Amsterdam (NL). 8. jún 2023

Informáciami a novinkami nabitý Digital Marketing Live môžete zažiť 8. júna v Holandsku. Ako vraví jeden zo sloganov tejto konferencie, je určená pre všetkých zvedavých a ambicióznych marketingových a mediálnych profesionálov. Získate aktuálne informácie o najnovšom vývoji v oblasti digitálneho marketingu a reklamy. Objavíte nástroje a stratégie budúcnosti, inšpirujete sa veľkými menami a značkami z domova i zo zahraničia a zoznámite sa s viac ako 1500 ambicióznymi kolegami. Vypočujete si spolu s nimi prednášky, v diskusiách sa pripojíte k odborníkom a hlbšie preberiete až 20 marketingových tém.

Digital Marketing Live 2023 v Amsterdame

Zdroj: https://digitalmarketinglive.nl/

Growth Marketing SUMMIT, Frankfurt nad Mohanom (DE), 22. jún 2023

Konferencia svetovej triedy o digitálnom raste vo Frankfurte nad Mohanom spája najlepších odborníkov na digitálny rast a optimalizáciu z celého sveta. Je jedinečnou príležitosťou na zdieľanie tém, ktoré hýbu digitálnym svetom. Prednášky na svetovej úrovni o rastovom marketingu a dátovo orientovanom prístupe k zákazníkovi sú dôvodom prečo je podujatie najväčšou európskou konferenciou v oblasti digitálneho marketingu. Celkovo na vás čaká viac ako 12 prednášok. Rečniť sa bude o tom, ako súčasné najrýchlejšie rastúce spoločnosti dosahujú prelomový úspech alebo o copywritingu založenom na údajoch pre úplne nové produkty. Čaká vás aj workshop o tom, ako si vybudovať dobrý tím a dozviete sa niečo aj o motivácii a vnútornom raste.

Zdroj: https://www.growthmarketingsummit.com/en

DigiMarCon Europe, Amsterdam (NL), 14. – 15. september 2023

Chcete byť úspešní v digitálnom marketingu? Nenechajte si ujsť DigiMarCon Europe, Čo vás počas dvoch dní v Amsterdame čaká? Vypočujete si tých najodvážnejších a najprovokatívnejších rečníkov v oblasti digitálneho marketingu, médií a reklamy, získate prehľad o najnovších inovatívnych technológiách a osvedčených postupoch a pri troche šikovnosti môžete nadviazať spoluprácu s lídrami v odbore a vybudovať si vlastnú profesionálnu sieť. Pre koho je konferencia určená? Pre všetkých markeťákov, SEOčkarov, PPCčkarov, copywriterov, ale aj pre tých, ktorí chcú jednoducho posunúť svoje podnikanie na vyšší level, teda aj pre vás. Tento rok sa môžete tešiť na témy ako behaviorálny marketing, neuromarketing, programová reklama, optimalizácia pre vyhľadávače, influencer marketing a mnohé iné.

DigiMarCon Europe 2023 v Amsterdame

Zdroj: www.digimarconeurope.com

DMEXCO, Kolín nad Rýnom (DE), 20. – 21. september 2023

Navštívte jednu z najprestížnejších európskych marketingových konferencií a určite neoľutujete. Čaká vás networking s kľúčovými hráčmi v online priestore, mediálni profíci a technologickí priekopníci, vzdelávanie, inšpirácia a získavanie nových biznis partnerov.  Získate informácie z oblasti digitálneho marketingu. Dostanete ich prostredníctvom množstva seminárov a diskusií. Ak sa aj vy snažíte odkrojiť si kúsok z marketingového koláča a dosiahnuť zaujímavé výsledky, potom je táto konferencia práve pre vás.

DMEXCO Digital Marketing Exposition and Conference 2023

Zdroj: www.dmexpo.com

Marketing RULEZZ 2023, Bratislava (SVK), 22. november 2023

Toto je jednoznačne domáca chuťovečka. Ak si plávete v slovenských marketingových vodách, nenechajte si ujsť najväčšiu konferenciu na Slovensku o trendoch a efektivite v reklame, marketingu a digitálnom svete. Úrovňou je táto konferencia zaručene svetová. O svoje vzácne skúsenosti a know-how sa s vami v bratislavskej Starej tržnici podelia top spíkri Les Binet (Group Head of Effectiveness  |  adam&eve DDB), Magda Nenycz-Thiel (Industry Growth Professor  |  Ehrenberg-Bass Institute for Marketing Science), Rita Harnett (Global Head of DTC & Social Commerce  |  Wavemaker) a nám známy Michal Pastier (Co-founder  |  Darwin & the Machines and GoBigname), ktorého Google a Financial Times zaradili medzi Top 100 európskych inovátorov, okrem iných jeho “titulov”. Okrem týchto skvelých osôb tu však bude prednášať viac než 50 ďalších spíkrov v 3 sálach. Ak nezaváhate, lístky kúpite do 30. septembra s výraznou zľavou.

 Zdroj: www.marketingrulezz.sk

Ak podnikáte, máte jedinečnú možnosť získať vstupenky na marketingové konferencie v rámci EÚ zadarmo

Neprešli ešte 3 roky od začiatku vášho podnikania a spĺňate definíciu malého a stredného podniku? V tom prípade máme pre vás dobrý TIP.

Sledujte pravidelne zverejňované výzvy na stránke Slovak Business Agency a využite možnosť prefinancovania vstupeniek na medzinárodné podujatie konajúce sa v rámci EÚ v maximálnej dĺžke konania 5 dní.

Čo budete musieť splniť?

Našli ste si medzi nadchádzajúcimi udalosťami tú svoju? Veríme, že áno. Rozšírte svoje vedomosti z oblasti online marketingu zaujímavou formou, získajte sieť nových kontaktov a zažite marketing tak trochu inak.  A dajte nám vedieť, ako sa vám na konferencii páčilo.

Buďte o krok vpred

Získajte novinky z online marketingu ako prvý:

* indicates required