Nenechajte si utiecť najväčšiu marketingovú konferenciu. Marketing Rulezz sa uskutoční už 27.9.2022 v Starej tržnici v Bratislave.
Akcia, nové výzvy, neustále štúdium, nové stratégie, vyhľadávanie nových pracovných príležitostí a starostlivosť o existujúcich klientov. Bez ohľadu na to, či ste PPC špecialista, SEOčkar, Social Media Manager, alebo copywriter, život marketéra je plný akcie a zmien.
To, čo platilo včera je dnes minulosťou. Vedzte, že teraz je ten správny čas pripraviť sa na očakávané trendy zajtrajška. Čo takto nazrieť priamo do marketingovej kuchyne tých najúspešnejších marketérov? Nemáte možnosť sa zúčastniť? Nezúfajte. Táto udalosť roka sa uskutoční aj online. 

digital rulezz
zdroj: https://www.facebook.com/RulezzSK/

50 spíkerov,  29 prednášok a workshopov

Program bude pestrý, máte sa rozhodne na čo tešiť. 3 sály s namakaným programom na vás čakajú už o necelé 3 týždne. Využite ideálnu príležitosť stretnúť tých najdôležitejších z brandže. 

Zúčastnite sa prednášok a workshopov s TOPkou slovenského marketingu

Stretnete tu napríklad aj Pala Hapáka z TheMarketers, Martina Buláka z BOOSTERS, Tomáša Nagya z Pretlaku, Štefana Polgáriho z Dognetu, Petra Šeba z PS: Digital, Tomáša Vrtíka z Expandeca a mnohých ďalších. 

Michal Pastier vám porozpráva, čo s vašou značkou po expanzii na zahraničné trhy a Jozef Hlaváč povie o tom, prečo nemajú marketéri nadprirodzené schopnosti. 

digital rulezz
Zdroj: https://www.facebook.com/RulezzSK/

Workshopy si vzali na mušku témy PR kampaní, hodnotu kreativity v dnešnej reklame a efektivitu agentúr.

Na svoje si prídu aj influenceri a social media manageri. Určite si nájdu to svoje na worksopoch zameraných na influencer marketing a sociálne médiá. 

A napokon, nezabudlo sa ani na oblasť e-commerce a budovanie značiek. Tento rok bude naozaj z čoho vyberať. 

Kompletný zoznam je k dispozícii TU

Liveststream pre firmy, aj jednotlivcov

Online sa môžu zúčastniť jednotlivci, skupiny, aj celé firmy. Dokonca už od 60 €.

  • Individuálny livestream platí pre 1 účastníka. Kedykoľvek počas dňa sa virtuálne dostanete do akejkoľvek z troch prednáškových sál. Virtuálny vstup vám poslúži aj ako možnosť návštevy archívu až do 31.12.2022. Cena lístka je 97 € bez DPH.
  • Multistream platí až pre 10 účastníkov, ktorý môžu byť z rôznych firiem, alebo agentúr. Chcete potešiť klientov, alebo biznis partnerov? Virtuálna vstupenka v cene 597 € bez DPH je ideálny darček.
  • Firemný livestream je určený pre všetkých zamestnancov firmy a zabezpečí vám neobmedzený prístup ku dianiu na konferencii a neskôr aj k archívu. Cena je 797 € bez DPH. Odmeňte svojich zamestnancov za ich výsledky a lojalitu a rozšírte im obzory v nových trendoch digitálneho marketingu.

Ešte nemáte vstupenku?

Poponáhľajte sa. Organizátori Marketing Rulezz očakávajú viac, ako 1000 účastníkov, čo je skvelá príležitosť nielen na rozvoj, ale aj networking a získanie nových obchodných príležitostí. Spojte príjemné s užitočným, získajte prehľad, užitočné rady a tipy a strávte príjemný čas s ľuďmi s ktorými vás spája vášeň pre reklamu.

Buďte o krok vpred

Získajte novinky z online marketingu ako prvý:

* indicates required